MOS met Gloobje!

MOS met Gloobje!

zondag 9 november 2014

Een indruk-wekkende dag!

Lieve lieve Pius-tienertjes!
Wat een dag alweer vol indrukken! Er is zoveel gebeurd! Na een bewogen nacht in het huis van één van de sympathisanten van de school, waar we bijna de slappe lach kregen om ons een beetje comfortabel te installeren, waren we alweer niet voorbereid op wat we te zien zouden krijgen.
We werden ontvangen als koningen op de school van Tighfert, en kregen meteen een rondleiding door de klaslokalen. Ze zijn erg netjes, maar helaas is er erg weinig comfort.
De directeur was zeer opgetogen over de valies die we mee hadden. Daarin zal enorm veel materiaal: schriften, kleurpotloden, tandenborstels, mappen,... Het leek wel een beetje alsof de Sint was langs geweest!
Maar het grootste showbeest van de dag was met stip Globine. Zij veroverde meteen de harten van de leerkrachten. Het was erg raar toen we die serieuze, al wat oudere mannen in hun donkere pakken ineens poppenkast zagen spelen met elkaar!
Altijd weer vallen we van de ene verbazing in de andere. Het houdt niet op, het is zo onwerkelijk dat we hier nu echt zijn en dat we van deze samenwerking een concreet en zeker succes zullen kunnen maken.
Vele groeten van vier zeer tevreden, gelukkige leerkrachten! Alleen een beetje jammer dat we Globine morgen echt moeten achterlaten... Wie gaat ons nu nog troosten in onze slaap?...
Dikke zoenen!
Maha Salamaa!



5 opmerkingen:

  1. Wat n toffe verhalen daar! Wacht maar tot jullie Globine haar nieuwe blitse outfit zullen zien! :-) Groetjes juf Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jullie hadden een super super leuke dag Selimhan en Lien wouden ook zo een dag . Vele groetjes Lien en Selimhan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het leek een leuke reis en ook een super dag.hopelijk word het een nog leukere reis.groetjes mira en bendt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag de meesters zien er wel blij uit met Globine groetjes Wouke Hutsebaut

    BeantwoordenVerwijderen